+36 20 426 7314 info@arboricakft.hu [et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="circle" icons_location="top" col_number="auto" outer_color="dark"]

Rólunk

Badacsonyi Csilla

Badacsonyi Csilla

Kertészmérnök, Ügyvezető igazgató

Üdvözlöm, a nevem Badacsonyi Csilla, kertészmérnök, az Arborica Kft ügyvezető igazgatója.
Engedje meg, hogy röviden bemutassam szakmai pályafutásom.

Gyermekkorom óta szerves részét képezte az életemnek a kertészet.
Nagyszüleim még az agráriumban dolgoztak, szüleim pedig nagy figyelmet fordítottak a kert gondozására, így viszonylag hamar kialakult bennem a növények szeretete.

Általános iskolai tanulmányaim után úgy gondoltam, szívesen tanulnék még többet a témával kapcsolatban, így jelentkeztem a Magyar Gyula kertészeti szakközépiskolába.

Ott ismerkedtem meg többek között a dekorációval és a virágkötészettel. Mivel még a szakközépiskola után sem hagyott el a lendület és úgy éreztem van még mit tanulnom, sikeres felvételit nyertem a Budapesti Corvinus Egyetem Kertésztudományi Karára, ahol kertészmérnökként diplomáztam.

Ezek után egy kisebb, kevesebb tevékenységi körrel rendelkező cégnél helyezkedtem el. Később szakmai fejlődésem lehetővé tette, hogy egy nagyobb növényfenntartással foglakozó céghez igazoljak át, amelynek tevékenységi köre jóval több szakterületet fedett le. Mindkét helyen értékes szakmai tapasztalatokat és gyakorlatot szereztem, mielőtt a saját  elképzeléseimmel vegyítve férjemmel megalapítottuk az Arborica Kft-t.

A célunk az volt, hogy a közel évtizedes tapasztalatot és gyakorlatot összhangba hozzuk saját elképzeléseinkkel és egy kicsit máshogy, jobban csináljuk mint mások. A helyre jellemző viszonyokhoz alkalmazkodva a megrendelő kérését és a körülményeket figyelembe véve alakítjuk ki a munkavégzés menetét. Nagy hangsúlyt fektetek a növényparkok folyamatos, személyes ellenőrzésére. A telepített növények minőségére.

Hogy miért mi…

  • Mert hiszek benne, hogy hozzáértéssel és lelkiismeretesen, precízen elvégzett munka meghozza a gyümölcsét.
  • Mert tanulmányaim mellett, a szakmában aktívan ledolgozott éveim tettek tapasztalttá és rutinossá.
  • Mert a minőség fontos számomra, magam válogatom és elellenőrzöm a telepített növényeket és minden mást amit felhasználunk.
  • Nem félek bepiszkolni a kezem, nem az a fajta vagyok aki kerüli a helyszínt, nem az irodából irányítok. Személyesen ellenőrzök minden munkát, részt veszek bennük, gyakran én magam végzem.
  • Dekorációs kompozícióim egyedi darabok, melyek tervezése és kivitelezése is a feladatom, kibontakozásomat virágkötészeti tapasztalataim és tanulmányaim segítik.
  • Állandó ügyfeleink között szállodák, közintézmények és irodák egyaránt megtalálhatóak.